Når kulden kommer

Når kulden kommer

Ja de fleste bliver som regel triste og irriterede. Det bliver mørkt udenfor, der blive koldt, vinden blæser, og regnen slår hårdt på huden. De fleste trækker indenfor, men ikke mig. Jeg skal ud nu, og det er fordi, det nu er jagtsæson. Hunden ved godt, hvad der skal ske, og den glæder sig til at komme ud for at arbejde med at finde de ænder og andet vildt, der bliver skudt.

Godt udstyr skal der til

Ud over vestene, så der ikke sker vådeskudsulykker, så er tøjet meget neutralt. Det skal kunne holde til at være udenfor, og det skal holde til brug. Det er dog en dyr hobby, for først og fremmest koster det at være med i et jagtselskab, men resten skal der også være styr på. Desuden er det godt at have ekstra. Bliver du gennemblødt, så bliver en jagtdag hurtigt meget lang, så skiftetøj skal der også til.

Sammen med alt det andet, der gør en jagt. Udstyr til mig og til hunden, styr på våben og et from ønske om at få ram på noget. Jeg supplerer derfor altid op i god tid, inden sæsonen starter, og jeg finder det, jeg skal bruge hos xtragrej. Det er den kvalitet, jeg vil have, og jeg går ikke på kompromis. Hverken med udstyr eller sikkerhed for alle, der er med os ude på jagten, tobenede og firbenede.

Kvalitet fungerer bare bedre

For rigtig mange, så tænker de, at jagt er khakifarvet og så af sted for at myrde løs. Men det er mest det at kommer ud i naturen. Naturen kommer tættere på dig, når du er stille, og når du blender ind. Det kan give unikke oplevelser. Enten af dem, hvor du ikke må og kan hæve dit gevær, men lige så mange, hvor du ikke har lyst til at gøre det.

Pernille Madsen