Lækre sko er lige mig

Lækre sko er lige mig

Jeg har prøvet forskellige mærker f sko men jeg har også erfaret, at de billigere af slagsen ikke er det værd. Det kan for det første ses, at de ikke er lavet af læder. Den måde e revner på, og bare den måde, de ser ud på, siger det hele. Desuden er den slags sko sjældent gode at gå i. De virker måske til det ved første øjekast, men der går ikke lang tid, før de bliver for slidte. Det er bare ikke det værd. Mine fødder har fortjent bedre, og derfor sværger jeg til de bedre mærker. De holder sig pæne længere, og de er værd at gå i.

Til både sommer og vinter

Det er heller ikke afgørende, hvilken sæson, det er til. Det er alle årstider, hvor de gode sko er det hele værd. Derfor går jeg altid efter mærker som gabor sko, for der får jeg det, jeg gerne vil have, og det hver eneste gang. Smukt design, og så er de bare rigtig gode at have på. Det gælder alt fra støvler til sandaler, og så kan det bare ses, at kvaliteten er bedre. Det gør samtidig, at det er muligt at have dem alle i mere end en sæson. Endnu en ting, jeg sætter stor pris på.

Denne gang var jeg på udkig efter nogle gyldne sandaler. Dem, jeg havde, var ved at være slidte, og de kan i hvert fald ikke klare en sæson til. Derfor ville jeg gerne have et par allerede nu. Jeg er ikke typen, der skal finde noget i sidste øjeblik, for så er der sjældent noget, der er lige mig.

Kiggede det sædvanlige sted

Det var ikke så svært. Jeg kiggede bare ind på den hjemmeside, hvor jeg altid finder noget, og ganske rigtigt, så var der lige de sandaler, jeg gerne ville have. Til den helt rigtige pris.

Maya Dahl