Jeg skulle ned på knæ

Jeg skulle ned på knæ

Jeg havde besluttet mig for, at jeg ville fri til min kæreste gennem fire år, og jeg havde – som den traditionelle mand jeg er – været forbi hendes far og fået min tilladelse til at gå ned på knæ. Jeg havde planlagt alt, og jeg vidste også, hvilken ring hun skulle have sat på fingeren, når hun forhåbentlig sagde ja, og det skulle være en margueritring.

Til samlingen

Hun har alle år samlet på margueritsmykker, og jeg er så heldig, at jeg for et par år siden faldt over https://www.fangels.dk/maerker/lund-copenhagen.html, hvor jeg kan få alt i margueritsmykker, og jeg havde også udvalgt den ring, som hun skulle have.

Jeg var dog ved at komme i tidsnød, så jeg skyndte mig ind og bestilte ringen, så jeg kunne få den i tide, men det var nu ikke nødvendigt, for de leverede lige det, som jeg havde bestilt – meget hurtigt denne gang også. Allerede efter nogle få arbejdsdage kom den ring, som jeg havde bestilt, og som sædvanlig var alle garantibeviser og ægthedsgarantier med, fuldstændig som havde jeg handlet i en forretning i det lokale center.

Det var perfekt

Ringen var perfekt, og jeg er imponeret over, at de hver eneste gang kan levere i den bedste kvalitet og ikke gå ned på hverken prisen, som er så god, at alle kan være med, og samtidig også få en hurtig levering.

De få gange jeg har skulle snakke med deres kundeservice, har de været meget professionelle. De har hver eneste gang været smilende og venlige, og de har hurtigt og effektivt svaret på mine spørgsmål og løst de små problemer, der har været ved min bestilling.

Jeg har anbefalet til flere af mine venner at bruge dem, og de har alle været mindst lige så begejstrede, som jeg har været, og de har som jeg også anbefalet til andre, at de skulle bruge lige netop dem til jul og fødselsdag.

Renee Mikkelsen