Jeg skal på roadtrip

Jeg skal på roadtrip

Det er en type af ferie, jeg længe har drømt om. Bare at sætte sig ind i en bil og se, hvor det fører os hen. I det her tilfælde går turen til de andre nordiske lande, og jeg tror, det bliver en perfekt måde at tilbringe en sommer på. Er det noget for os, så går turen sydpå næste år, det er helt sikkert. Desuden har vi ikke rigtig tænkt os at booke noget. Ikke at have faste planer, men bare se, hvad der sker. Der skal dog være mulighed for at tjekke ind på moteller og hoteller, så vores ting skal i kufferter, der nemt kan bringes til og fra bilen på turen. Udover lidt praktisk udstyr, så var mindst en kuffert pr. person det, der skulle skaffes, inden vi skulle rejse. Ikke det bedste at finde ud af, 14 dage inden ferien, men jeg har nok aldrig været den bedste til at planlægge.

Hårde og til at pakke nemt ned i bilen

Indholdet skal beskyttes, de skal ligge godt, og der skal være plads til alt det løse rundt om. Det var sådan, de kufferter skulle være, og jeg gik på jagt efter dem, mens min kæreste sørgede for andre praktiske ting, der også skulle være styr på. Ja mit job viste sig at være nemt. Jeg fandt en hjemmeside, der havde det, vi skulle bruge. Færdig arbejde. Og hurtig levering med mere end en uge til afgang. Jeg måtte lige klappe mig selv på skulderen der, for det var arbejde vel udført.

Ja hurtigt levering

Det var en af grundene til, at jeg valgte denne side. Den hurtige levering. For det var lige om lidt, vi skulle af sted. Kufferterne kom hjem, og vi fik pakket. Tøj i en, hans tøj i en anden, en med forskelligt praktisk, der er godt at have med, og en med mad med mere. Klar og så af sted.

Mads Laursen