Funktionelt og opbyggeligt

Funktionelt og opbyggeligt

Vi har lige fået vores første barn, og vi tog en beslutning, inden vi fik ham, om at vi ville kun have legetøj, som var opbyggeligt, i en god kvalitet, og som var til at understøtte barnets kreative tankegang.

Vi havde fundet et firma, som lavede netop den type af legetøj, og deres legetøj er altid med til at understøtte barnets udvikling enten via mental stimulation eller ved at understøtte fysisk bevægelsen så barnet kommet lettere i gang med motorikken.

Det findes billigere

Men da vi skulle købe det første legetøj af det mærke, så fik vi en overraskelse, for selvom vi har gode jobs, så var det meget dyrt, også når du ser på alt det, som vi ellers skulle købe til lillemanden.

Vi ledte efter et sted, hvor vi kunne få det billigt, og vi var ved at gå ud af vores gode skind, da vi ikke kunne finde noget sted, som passede til vores budget. Men så kom min svigermor mig til redning, for hun vidste, min mands søster havde handlet på en dansk hjemmeside, som ikke kun havde en stort udvalg af krea, men som også havde gode priser, hvor vi kan være med uden at skulle tømme sparegrisen.

Vi tog en lang tur rundt på https://farmorsoutlet.dk/maerker/krea, og så var det med at få kigget grundigt på alt det, som de havde, og det var meget, men vi fandt nogle ting, som vi ville starte med, og så var det med at vente på, det kom frem, og gerne inden lillemanden kom til verden. Det skulle vise sig slet ikke at være et problem, for allerede nogle få arbejdsdage fik vi en sms om, at det kunne hentes hos den lokale pakkepost.

Kvaliteten var helt i top, der var med garanti mange timers leg og sjov i det, som vi havde bestilt, og det hele kostede os en del mindre en det, som vi havde kigget på andre steder.

Pernille Madsen