Ebuffet.dk – det nemme, sikre og billige valg

Ebuffet.dk - det nemme, sikre og billige valg

Jeg har ofte været i tvivl, når det kom til catering og mad ud af huset. Der er så mange, der fortæller om utroligt blandede erfaringer med diverse cateringfirmaer, og det er snart ikke til at vide, hvordan man selv skal forholde sig. Det, den ene synes er afsindigt lækkert, får hårde ord med på vejen af den anden. Og så kan det godt være op ad bakke, når man med jævne mellemrum skal arrangere fester og sociale sammenkomster i virksomhedsregi såvel som på hjemmebane.

Gode anmeldelser overbeviste mig om ebuffet.dk

Den eneste cateringvirksomhed, om hvilken jeg kun har hørt rosende ord, er ebuffet.dk. Jeg blev af en kollega henvist til en blog om catering til fester, og blev her klogere på dette catering firma. De mange flotte og personlige anmeldelser gjorde mig nysgerrig, og jeg besluttede at prøve mad ud af huset fra ebuffet.dk til min datters konfirmation. Og hverken jeg, min datter eller gæsterne blev skuffede – det var simpelt hen så lækkert og fint, at jeg siden ikke har benyttet andre firmaer til catering – hverken privat eller i virksomhedsregi.

Den lækreste catering fra ebuffet.dk – til de mest fornuftige priser

Hos ebuffet.dk kan jeg vælg og vrage blandt alskens lækkerier, som egner sig perfekt til en veltilrettelagt buffet. Der er noget for enhver smag: Canapeer, pindemadder, tapas, antipasti, og andre former for små hapser, som er nemme at spise, da de er skåret ud i mundrette portioner. Jeg kan vælge at udstyre min buffet med et stort udvalg af disse delikatesser, eller jeg kan bestille en fuld middagsmenu, hvis selskabet er af denne type. Jeg kan anbefale at læse de mange anmeldelser af ebuffet.dk og derigennem få inspiration, hvis du står for at arrangere en fest eller social sammenkomst med mad involveret.

Astrid Pedersen