Det må bare med i samlingen

Det må bare med i samlingen

Jeg så forleden i den lokale guldsmed et ur fra en ny designer, som jeg faldt for med det samme. Et ur, som er både minimalistisk, og som samtidig udfører det, som det skal, nemlig at være et kronometer og give besked til omverdenen om, at der er styr på tiden.

Det er et daniel wellington ur, som jeg er faldet for, men at betale det, som de tager for det nede i forretningen, er jeg ikke meget for. Men jeg er så heldig, at jeg altid kan handle med den forretning, som jeg har fundet online, hvis de har det ur, som jeg leder efter.

Samme aften tog jeg et hurtigt kig ind på siden, og lige som jeg havde håbet, så havde de det ur på lager, som jeg gerne vil indlemme i folden.

En side, jeg har tillid til

Jeg vidste af erfaring, at priserne altid var i orden, og der var en hurtig levering, som ikke ville koste mig noget, så jeg skyndte mig at få uret bestilt, for så kunne jeg have det på til weekenden, hvor vi skulle til noget større festivitas.

Jeg har hver gang, jeg har handlet med dem, fået lige det, som jeg har skulle bruge, og de få gange, hvor jeg har snakket med deres kundeservice, så har det været en fornøjelse. Jeg har aldrig set et sted, hvor der har været så god en service. Det er noget, som mange andre kunne lære meget af, for de går langt for at sikre, at deres kunder får lige det, som de ønsker sig.

Men det er også medvirkende til, at man som kunde vender tilbage til dem igen og igen, for hvor skal man ellers få det kombineret med en hurtig levering, et stort og meget alsidigt sortiment samt en pris, som der ikke er mange andre, som kan matche.

Mille Larsen