Derfor har regnskoven brug for din støtte

Regnskoven har det værre end nogensinde før, og det er kæmpe problem for vores samfund. Det påvirker os alle sammen, at regnskoven lider. Og det kan vi kun gøre noget ved, hvis vi udfører en aktiv handling fra os alle. Der er dog utrolig lidt, som gør noget ved problemet. En af de få organisationer er Verdens Skove, der hver dag gør en indsats i kampen for regnskoven. I dette blogindlæg vil du blive præsenteret for, hvorfor du bør støtte regnskoven. 

Skovene er vigtige for mennesker

Det er ikke alene utrolig skidt for miljøet, at regnskoven har det rigtig dårligt. Men det er meget dybere end det. Skovene er rige på biologiske, økologiske, økonomiske, sociale og åndelige værdier, og de er faktisk et hjem for oprindelige mennesker. Det kan skade hele befolkningen, hvis vi ikke sætter en stopper for den dårlige udvikling. 

Skovene er en del af jordens klima

Hvis regnskoven er under pres, og så er hele jorden under pres. Skovene er en del af jordans klima, så det er ikke muligt at lade en regnskov dø uden, at vi kommer til at mærke det. Verdens Skove gør en aktiv indsats for at undgå, at dette kommer til at ske. Det er meget vigtigt, at vi alle forstår, at en regnskov giver mennesker afgrøder, råstoffer og medicin, som vi ikke kan undvære.

Dyrene lider

Det store skovrydning, der forsat finder sted, er en af grundende til, at der er massivt pres på skovens ressourcer. Det er en rigtig ubehagelig udvikling, og dyrerne lider under det. Det er derfor rigtigt godt, at en organisation som Verdens Skove hjælper med at undgå dette. De arbejder sammen med de folk, der er afhængige af skoven, så skovens ressourcer bliver forvaltet til glæde og gavn for liver på jorden. Ønsker du at støtte regnskoven, kan du donere via Verdens Skoves hjemmeside.