De nye lokaler med hjælp fra låsesmed

De nye lokaler med hjælp fra låsesmed

Vi overtog vores nye kontorlokaler for et par uger siden og vi skulle have skiftet alle låsene til lokalerne, noget som var en stor udskrivning så derfor ville vi selv sætte de låse i og sikre de fungerede, hvilket vi sagtens kunne gøre.

Men vi skulle først finde et sted hvor vi kunne finde låsene og til en pris hvor vi kunne være med og hvor vi kunne få dem leveret hurtigt for vi var meget sent ude med at finde de låse g vi kunne ikke vente med at finde nogen, for der var alt for mange nøgler.

Vi havde snakket med den lokale låsesmed og han havde givet os nogle hjemmesider som han synes vi skulle kigge på og på den ene af dem var der noget som vakte vores interesse, så vi valgte dem ud til at snakke med deres kundeservice.

 

 

Vi tog en lang snak med kundeservice og de gav os en rigtig god hjælp, så vi placerede en ordre hos dem på låse til alle døre og vinduer, det eneste der nu var tilbage var at vente på de fik det hele leveret, så vi kunne komme i gang med at installere låsene.

Vi skulle kun vente et par arbejdsdage før vi kunne se det hele var blevet leveret, så vi fik travlt i weekenden op til åbningen af firmaet, men vi er bestemt ikke utilfredse med at leveringen skete så hurtigt, det som dog undrer os en smule er at de ikke har et område i deres firma hvor de går på kompromis med enten levering, pris, service eller noget fjerde, for det har de ikke og det er noget som vi vil forsøge at implementere i vores egen forretning, for det er noget som vil sikre en god kundeportefølje hurtigt, for hvem kan ikke lide gode tilbud og kvalitet leveret hurtigt til døren. Du kan finde mere inspiration her

Pernille Madsen