3 restauranter i Århus, du ikke må glip af

3 restauranter i Århus, du ikke må glip af

Bor du i eller omkring Århus, eller planlægger du et visit i den jyske hovedstad, er der meget andet at se og spise end på den gyldne måge. Århus er en by, der myldrer af cozy restauranter og chic spisesteder for de unge og hippe. Sætter du pris på mad, der smager af mere end en udsultet burger, som på alle måder har set bedre dage, byder Smilets by på mange gode grunde til at smile med en fyldt mave. 

Domestic

Domestic excellerer på alle mulige måder med sine fortolkninger af, hvad der er god mad i det moderne Danmark og det nordiske køkken. Her får du Michelin-mad i øjenhøjde, og vægter du verdensklasse service højt, går du ikke forkert hos den hyggelige restaurant i det smarte Latinerkvarter. 

Olinico

I en helt anden boldgade, men lige om hjørnet fra Domestic har vi det ikoniske og hyggelige Olinico, der befinder sig i smarte Mejlgade. Her får du rigtig meget for pengene med retter, der smager af meget mere end de få kroner og øre, du skal yde for at kunne nyde. Uanset om du er til muslinger eller ønsker at lade dig overraske med dagens ret, der med sikkerhed falder i din smag, er Olinico en sand perle, hvor alle kan være med økonomisk, uden at der på nogen måde er sparet på smag, saft og kraft. 

Malt

I Århus vinder det populære koncept Social Dining i disse år frem på flere restauranter, og en af de hippeste steder af dem alle er Malt. Her får du ikke kun god stemning og mad, der smager fantastisk. Du får også mulighed for at hoppe med på vognen hos en restaurant, der efterhånden er blevet synonymt med social dining århus. Du kan læse mere på hjemmesiden og se de flotte billeder af rammerne. 

 

Maya Dahl